Veilig slapen met SleepySafe baby- of kindermatras

Een goede nachtrust is essentieel voor de gezondheid en ontwikkeling van onze kleintjes. Als ouder willen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze kinderen comfortabel en veilig slapen. Daarom is het kiezen van het juiste matras van groot belang. In deze blog zullen we de kenmerken en voordelen van deze matrassen aan je toelichten, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voor jouw kleintje.

Maatverschil: babymatras vs. kindermatras

Een van de meest opvallende verschillen tussen de SleepySafe babymatrassen en kindermatrassen is de maat. Babymatrassen, ook wel ledikantmatrassen genoemd, hebben de afmetingen 60x120x9 cm. Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 36 maanden. Aan de andere kant hebben kindermatrassen de afmetingen 70x140x9 cm en zijn ze ontworpen voor kinderen vanaf 2 tot 6 jaar oud.

Kenmerken van SleepySafe matrassen

Beide matrassen zijn vervaardigd met een 100% circulaire labyrinth kern, wat betekent dat ze volledig uitwasbaar zijn onder een waterstraal of zelfs onder de douche. Dit zorgt ervoor dat het matras altijd schoon blijft, zelfs na kleine ongelukjes. Het materiaal van de kern is zorgvuldig gekozen om de optimale ondersteuning en comfort te bieden die nodig zijn voor een goede nachtrust. Misschien nog wel het allerbelangrijkste kenmerk van de SleepySafe matrassen is het ademend vermogen van de hoes in combinatie met de speciale kern. De ademende 3D stof laat veel meer lucht door dan ‘’normale’’ stoffen hoes.

Kies de ideale hoes

Een ander aspect waarin de SleepySafe matrassen uitblinken, is de keuze in hoezen. Je kunt kiezen uit de SleepySafe AIR hoes en de AIR Plus hoes. De AIR hoes is geschikt voor het hele jaar door, vooral in slaapkamers waar de temperatuur vrij constant is. Deze hoes biedt uitstekende ventilatie en comfort. Aan de andere kant is de AIR Plus hoes perfect voor slaapkamers waar het in de zomermaanden warmer kan worden. De hoes bestaat volledig uit ademend 3D materiaal, waardoor het extra koel en veilig is. Je kunt er zelfs doorheen ademen, wat de veiligheid van je kleintje bevordert.

Conclusie

Het kiezen van het juiste matras voor je baby of kind is van vitaal belang voor de slaap en algeheel welzijn van je kleintje. Met de SleepySafe Baby- en Kindermatrassen kun je gerust zijn dat je een hoogwaardig, comfortabel en veilig matras kiest. Met opties voor verschillende leeftijden en slaapbehoeften, en met de keuze tussen AIR en AIR Plus hoezen, vind je zeker het perfecte matras voor jouw kleintje.

Investeer vandaag nog in een goede nachtrust voor jouw kind met SleepySafe matrassen!

Volg SleepySafe op Social Media

Laat een reactie achter