Veelgestelde vragen aan SleepySafe

Benieuwd naar de antwoorden op al jouw vragen? SleepySafe heeft speciaal voor jou enkele veelgestelde vragen opgesteld. Zo kan je in één overzicht zien hoe SleepySafe jou verder kan helpen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

SleepySafe helpt je graag verder met al jouw veelgestelde vragen!

Overzicht van de veelgestelde vragen

SleepySafe krijgt vaak vragen van haar klanten en websitebezoekers. De vragen die wij vaak ontvangen hebben wij in een overzicht uitgewerkt.

Matras:

Alle SleepySafe baby- en kinder matrassen zijn 9cm dik.

Na ontvangst van jouw SleepySafe matras heb je ruim de tijd om te testen. Mocht je binnen de proefslaapperiode toch nog twijfelen, neem dan gerust contact met ons op! Besluit je toch om het matras retour te willen zenden, dan kan dit altijd binnen 100 nachten.

Nadat je een product bij ons vóór 17:00 uur hebt besteld, zullen wij er voor zorgen dat het dezelfde dag wordt verzonden met de post. Wij kunnen geen garanties geven op de leverdatum, omdat we afhankelijk zijn van de pakketorder bedrijven, maar samen doen we er alles aan om de bestelling snel bij jou in huis te hebben!

We bieden verschillende digitale betaalmogelijkheden aan, waaronder: Klarna, Ideal, Mastercard, Visacard

Garantie:

Wat betreft de levering van goederen volgen wij de wettelijke minimum garantietermijn van twee jaar indien het geleverde product niet overeenkomt met de geplaatste bestelling. Dit houdt in dat eventuele gebreken of defecten aan het product tot 2 jaar na de levering kosteloos zullen worden hersteld of vervangen mits het product op de juiste manier is gebruikt, zoals beschreven in de handleiding.

We staan voor je klaar via de mail: info@sleepysafe.nl of telefonisch via: 085 200 7829

Mocht je een bestelling willen wijzigen of annuleren, dan kan je dit mailen naar info@sleepysafe.nl. Vermeld bij hierbij altijd je ordernummer.

Wat betreft de levering van goederen volgen wij de wettelijke minimum garantietermijn van twee jaar indien het geleverde product niet overeenkomt met de geplaatste bestelling. Dit houdt in dat eventuele gebreken of defecten aan het product tot 2 jaar na de levering kosteloos zullen worden hersteld of vervangen.

We doen er alles aan om jouw ervaring met SleepySafe in goede banen te leiden. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat er iets is gebeurd waar je niet blij mee bent, dan horen we dit uiteraard ook graag. Jouw klacht kan je indienen via de mail: klacht@sleepysafe.nl. Na het ontvangen van jou bericht, zullen we ons best doen om je zo snel mogelijk te helpen.

Verzending

Al onze producten verzenden we altijd GRATIS!

Ja, direct na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met alle gegevens over je bestelling, (het aftellen kan nu beginnen😉

Vandaag vóór 17:00 uur besteld is vandaag verzonden! We kunnen helaas niet in een glazen bol kijken, maar onze ervaring is binnen twee tot drie werkdagen.

Betaling

Digitale betalingsmogelijkheden: Ideal, Giropay, Google Pay, Bancontact, Overboeking, VVV Giftcard

Terug naar begin

Zoeken naar producten

Product is toegevoegd aan uw winkelwagen