Tijdelijk 30% korting in onze shop, probeer vandaag nog!

Benieuwd naar alle SleepySafe reviews?​

Ervaar de kwaliteit van SleepySafe met de reviews van onze klanten.

Wat SleepySafe echt bijzonder maakt, is de ongeëvenaarde kwaliteit en service die we hebben ervaren. De matrassen zijn niet alleen comfortabel, maar ook gemaakt van duurzame en circulaire materialen, wat voor jouw als ouder een enorme geruststelling is.

Benieuwd naar onze reviews?

De reviews die wij ontvangen hebben van klanten

Melle

5/5

Zeer tevreden over SleepySafe. Goede kwaliteit en fijn materiaal.

Riven

5/5

Door de uitwasbare onderdelen een zeer hygiënisch product. Ook het doorademende materiaal geeft een veilig gevoel.

Hailey

Hailey

5/5

Niet alleen Hailey, maar ook papa en mama slapen stukken beter nu Hailey op een matrasje van Sleepysafe slaapt. Dit stelt ons als ouders erg gerust en zorgt voor ons dan ook weer voor een betere nacht rust.

Wat onze klanten zeggen over SleepySafe

iete bosbom
2023-11-04
Sinds de aankoop van dit matras slaapt de hele familie weer goed. Snelle service en goed bereikbaar voor vragen en advies. Jammer dat ik geen kind meer ben dan ging ik er zelf op liggen. Een en al top 👌
Manon de Bot
2023-11-03
Als ouder wil je het beste voor je baby. Een veilig en goed matras is natuurlijk mega belangrijk. Het materiaal is luchtdoorlatend (wat ik zelf een heeeel fijn idee vindt) en heeft je baby een ongelukje, kun je het matras gewoon onder de douche zetten. Hoe hygiënisch is dat. Ik raad iedereen dit product aan. En onze zoon is er ook er blij mee.
Jordi Jolink
2023-10-04
Super service! Besteld en netjes op tijd geleverd. Degelijk en veilig product waar ons kleine ventje heerlijk op slaapt. Enkele vragen die wij hadden werden direct per mail beantwoord, absoluut een aanrader.
Janoniem
2023-09-21
Heb mij goed door sleepysafe laten informeren. Levering was vlot gedaaan en het matras voelt heel degelijk aan. De kleine heeft de 1e nacht erop geslapen zonder wakker te worden😅
Terug naar begin

Zoeken naar producten

Product is toegevoegd aan uw winkelwagen