Het beste kindermatras voor jouw kleintje

Als kersverse ouder wil je alleen het allerbeste voor jouw kind, dat begint met een goede nachtrust op een veilig kindermatras. Bij SleepySafe begrijpen we deze behoefte als geen ander. Daarom presenteren wij met trots onze kindermatrassen, ontworpen om aan alle eisen van jullie als ouders te voldoen.

USP's veilig wasbaar ademend kindermatras SleepySafe

Alle voordelen van het SleepySafe kindermatras

Adem in, adem uit!Het ademend vermogen van de kindermatrassen van SleepySafe zal iedereen verbazen. Het materiaal in onze matrassen zorgt voor een perfecte luchtcirculatie. Dankzij de luchtige 3D-structuur van de gebruikte materialen kan jouw kind genieten van een heerlijke en ontspannen nachtrust. Ontdek het beste kindermatras met optimale ventilatie en duurzaam materiaal.

Maak knoeien groot, maak schoonmaken klein! Onze kindermatrassen zijn gemaakt voor de epische knoeipartijen van baby´s. Uitwasbare hoes? Check. Afwasbare kern? Dubbel check. Hier is aan alles gedacht, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over wat er op het matras gebeurt (en ja, zelfs dat onvermijdelijke ‘ongelukje’).

Duurzaamheid in de kern. Onze kindermatrassen zijn niet alleen goed voor je kleintje, maar ook voor de planeet. De circulaire kern draagt bij aan een milieuvriendelijke keuze, zodat je niet alleen voor het comfort van vandaag zorgt, maar ook voor de wereld waarin je kleintje zal opgroeien. Kies voor een duurzaam kindermatras van SleepySafe.

Groei met ons mee! Voor kinderen vanaf 3 jaar is ons kindermatras in de maat 140 x 70 x 9 cm ideaal. Deze afmetingen passen perfect bij de behoeften van jouw opgroeiende peuter. Voor de kleintjes tussen 0 en 3 jaar raden we een kindermatras van 120 x 60 x 9 cm aan, speciaal ontworpen voor een veilige en comfortabele nachtrust.

Onze kindermatrassen, inclusief het peutermatras van 140 x 70 cm en het kindermatras van 120 x 60 cm, bieden de optimale ondersteuning voor de slaap van jouw kind gedurende hun groei en ontwikkeling.

Stapel veilige kindermatrassen babymatras wasbaar ademend

Wat maakt een kindermatras van SleepySafe uniek?

icon ademend kindermatras

Ademend

De hoes van 3D materiaal en de kern van Labyrinth materiaal zorgen voor een buitengewoon ademend vermogen van het kindermatras.

icoon wasbaar kindermatras

Uitwasbaar

De uitwasbare hoes en afwasbare kern zorgen voor optimale hygiëne van het SleepySafe kindermatras.

icon hypoalergeen kindermatras

Hypoallergeen

100% hypoallergeen door de samenstelling van unieke ademende materialen.

icon circulair kindermatras

Circulair

Door gebruik te maken van recyclebare materialen, draagt de jongste generatie bij aan een schone planeet.

Ontdek de verschillende SleepySafe kindermatrassen

Voor elke slaapomgeving bieden wij het juiste kindermatras. De SleepySafe AIR is perfect voor constante temperaturen. Voor de warmere zomers is er het SleepySafe AIR Plus matras met extra luchtdoorlatendheid, dankzij de ademende 3D-stof aan beide zijden van het kindermatras. Kies voor het perfecte matras en geef je kleintje een ongestoorde nachtrust, ongeacht de kamertemperatuur. Wist je dat de kern van beide matrassen hetzelfde is? Een losse hoes is altijd bij te bestellen.

SleepySafe Air

SleepySafe Air Plus 

  Ademende 3D bovenkant  Ademende 3D bovenkant
  Isolerende onderkant  Ademende onderkant
  60 graden uitwasbaar  60 graden uitwasbaar
 Geschikt voor koude nachten  Geschikt voor warme nachten
  Ideaal voor kamers met een constante temperatuur  Aanbevolen voor kamers met warme temperaturen in de zomer
  Isolatie voor optimaal comfort  Volledig uitgerust met 3D materiaal voor verbeterde luchtcirculatie en koelte

Ontdek de verschillende SleepySafe kindermatrassen

Voor elke slaapomgeving bieden wij het juiste babymatras. De SleepySafe AIR is perfect voor constante temperaturen. Voor de warmere zomers is er het SleepySafe AIR Plus matras met extra luchtdoorlatendheid, dankzij de ademende 3D-stof aan beide zijden van het kindermatras. Kies voor het perfecte matras en geef je kleintje een ongestoorde nachtrust, ongeacht de kamertemperatuur. Wist je dat de kern van beide matrassen hetzelfde is? Een losse hoes is altijd bij te bestellen.

SleepySafe AIR

SleepySafe AIR Plus

Ervaar de voordelen van SleepySafe

Bij goede kwaliteit hoort uitstekende service. We sturen al onze kindermatrassen gratis op en staan altijd klaar om je te adviseren. Met ons advies weet je zeker dat jij de beste kindermatras zult kopen. Probeer nu 100 nachten proefslapen en ervaar de voordelen van het SleepySafe kindermatras in eigen bed. Op naar zorgeloze nachten!

Babymatras handjes voetjes kindermatras

Veilig een kindermatras kopen bij SleepySafe

Veilig en eenvoudig een kindermatras kopen bij SleepySafe is een zorgeloze ervaring. De kindermatras 70 x 140 is een kindermatras die zorgt voor een comfortabele en veilige slaapomgeving voor jou

Waar moet je op letten bij het kopen van een kindermatras?

Bij het kopen van een kindermatras voor jouw kind zijn er zeer belangrijke aandachtspunten. Bij het kiezen van de juiste matras, moet je goed kijken naar de volgende punten:

  • Juiste Maat: Zorg ervoor dat het matras perfect past bij het bed van jouw kind om optimaal comfort te garanderen.
  • Ademend Vermogen: Het matras moet goed ademend zijn voor een comfortabele nachtrust; kies voor hypoallergene en veilige materialen.
  • Uitwasbaarheid: Een uitwasbare hoes is handig voor ongelukjes tijdens het spelen of slapen, wat bijdraagt aan hygiëne.
  • Duurzaamheid: Overweeg de duurzaamheid en het gebruik van milieuvriendelijke materialen voor een langdurig comfortabel matras.
  • Ondersteuning: Zorg voor voldoende ondersteuning voor de groeiende botten en spieren van je kind, bevordert een gezonde slaaphouding.
  • Warmteregulatie: Let op de temperatuurregulatie voor een comfortabele slaapomgeving, vooral bij verschillende seizoenen.
  • Type Matras: Kies het juiste type matras (schuim, binnenvering, latex) dat past bij de behoeften en voorkeuren van je kind.
  • Anti-allergene eigenschappen: Overweeg een matras met anti-allergene eigenschappen als je kind gevoelig is voor allergieën.

Onze SleepySafe AIR en SleepySafe AIR kindermatrassen zullen jullie niet teleurstellen

Terug naar begin

Zoeken naar producten

Product is toegevoegd aan uw winkelwagen