Tijdelijk 30% korting in onze shop, probeer vandaag nog!

Het beste babymatras voor jouw kleintje

Als kersverse ouder wil je alleen het allerbeste voor je baby, dat begint met een goede nachtrust voor jouw baby. Kies voor een veilig babymatras en de beste matras voor jouw baby. Bij SleepySafe begrijpen we die behoefte als geen ander. Daarom presenteren we met trots ons assortiment babymatrassen, ontworpen om aan alle eisen van modern ouderschap te voldoen.

USP's veilig wasbaar ademend kindermatras SleepySafe

Alle voordelen van het SleepySafe babymatras

Adem in, adem uit! Bij SleepySafe is het ademend vermogen van onze babymatrassen ongeëvenaard! De ademhaling van een babymatras speelt een cruciale rol voor het comfort van je kleintje. De slimme 3D-structuur van onze materialen zorgt voor uitstekende ventilatie en maximale ademruimte. Ontdek bij SleepySafe het beste babymatras voor jouw kind. Met precisie ontworpen voor het beste slaapcomfort van jouw baby.

Maak knoeien groot, maak schoonmaken klein! Onze babymatrassen zijn gemaakt voor de epische knoeipartijen van baby´s. Uitwasbare hoes? Check. Afwasbare kern? Dubbel check. Maak je geen zorgen meer over onvermijdelijke ‘ongelukjes’ op het matras, wij hebben er al aan gedacht!

Duurzaamheid in de kern. Onze babymatrassen gaan verder dan alleen het welzijn van jouw kleintje; ze dragen ook bij aan het behoud van onze planeet. De circulaire kern is een milieuvriendelijke keuze, waardoor je niet alleen zorgt voor het comfort van vandaag, maar ook voor de duurzaamheid van de wereld waarin jouw kleintje zal opgroeien.

Groei met ons mee! Voor kinderen vanaf 3 jaar adviseren wij een matras in de maat 140 x 70 x 9 cm. Voor baby’s in de leeftijd van 0 tot 3 jaar raden wij aan een babymatras te gebruiken in de afmetingen 120 x 60 x 9 cm.

Stapel veilige kindermatrassen babymatras wasbaar ademend

Wat maakt de babymatras van SleepySafe uniek?

icon ademend kindermatras

Ademend

Het babymatras profiteert van een buitengewone ademruimte dankzij de hoes van 3D materiaal en de kern van Labyrinth materiaal.

icoon wasbaar kindermatras

Uitwasbaar

Dankzij de wasbare hoes en afwasbare kern blijft het SleepySafe babymatras altijd optimaal hygiënisch.

icon hypoalergeen kindermatras

Hypoallergeen

Volledig hypoallergeen dankzij de combinatie van speciale, goed ademende materialen.

icon circulair kindermatras

Circulair

Door het gebruik van recyclebare materialen, helpt de jongste generatie mee aan een schonere planeet.

Ontdek de verschillende SleepySafe babymatrassen

Voor elke slaapomgeving bieden wij het juiste babymatras. De SleepySafe AIR is perfect voor constante temperaturen. Voor de warmere zomers is er het SleepySafe AIR Plus matras met extra luchtdoorlatendheid, dankzij de ademende 3D-stof aan beide zijden van het kindermatras. Kies voor het perfecte matras en geef je kleintje een ongestoorde nachtrust, ongeacht de kamertemperatuur. Wist je dat de kern van beide matrassen hetzelfde is? Een losse hoes is altijd bij te bestellen.

Ontdek de verschillende SleepySafe babymatrassen

Voor elke slaapomgeving bieden wij het juiste babymatras. De SleepySafe AIR is perfect voor constante temperaturen. Voor de warmere zomers is er het SleepySafe AIR Plus matras met extra luchtdoorlatendheid, dankzij de ademende 3D-stof aan beide zijden van het kindermatras. Kies voor het perfecte matras en geef je kleintje een ongestoorde nachtrust, ongeacht de kamertemperatuur. Wist je dat de kern van beide matrassen hetzelfde is? Een losse hoes is altijd bij te bestellen.

SleepySafe AIR

SleepySafe Air

SleepySafe Air Plus 

  Ademende 3D bovenkant  Ademende 3D bovenkant
  Isolerende onderkant  Ademende onderkant
  60 graden uitwasbaar  60 graden uitwasbaar
 Geschikt voor koude nachten  Geschikt voor warme nachten
  Ideaal voor kamers met een constante temperatuur  Aanbevolen voor kamers met warme temperaturen in de zomer
  Isolatie voor optimaal comfort  Volledig uitgerust met 3D materiaal voor verbeterde luchtcirculatie en koelte

SleepySafe AIR Plus

Ervaar de voordelen van SleepySafe

Bij goede kwaliteit, hoort uitstekende service. We sturen al onze babymatrassen gratis op en staan altijd klaar om je te adviseren. Probeer nu 100 nachten proefslapen en ervaar de voordelen van het SleepySafe babymatras in eigen bed. Op naar zorgeloze nachten!

Babymatras handjes voetjes kindermatras

Veilig een kindermatras kopen bij SleepySafe

Bij SleepySafe is het kopen van een babymatras een moeiteloze en betrouwbare ervaring. Ons assortiment biedt een babymatras van 60 x 120, speciaal ontworpen voor de beste slaapomgeving van jouw kleintje. Met zorgvuldig geselecteerde materialen en aandacht voor veiligheid en comfort, biedt dit babymatras een ideale rustplaats voor je baby.

Waar moet je op letten bij het kopen van een kindermatras?

Bij de aanschaf van een babymatras voor jouw kleintje zijn essentiële overwegingen van groot belang. Neem de volgende punten zorgvuldig in overweging bij het maken van de juiste keuze:

  • Juiste Maat: Zorg ervoor dat het matras perfect past bij het wiegje of bedje van jouw baby om een optimale en comfortabele slaapomgeving te garanderen. Wij adviseren een matras van 60 x 120 cm voor in een babybed.
  • Ademend Vermogen: Kies voor een babymatras met uitstekend ademend vermogen, vervaardigd uit hypoallergene en veilige materialen voor een rustgevende nachtrust.
  • Uitwasbaarheid: Een uitwasbare hoes is praktisch voor onvermijdelijke knoeipartijtjes tijdens het spelen of slapen, wat bijdraagt aan een hygiënische slaapomgeving.
  • Duurzaamheid: Overweeg de duurzaamheid van het matras en opteer voor milieuvriendelijke materialen, zodat jouw baby langdurig kan genieten van comfortabel slapen.
  • Ondersteuning: Zorg dat het matras voldoende ondersteuning biedt voor de groeiende botten en spieren van jouw baby, waardoor een gezonde slaaphouding wordt gestimuleerd.
  • Warmteregulatie: Let op de temperatuurregulatie van het matras, vooral bij wisselende seizoenen, om een comfortabele slaapomgeving te waarborgen.
  • Type Matras: Kies het matrastype (schuim, binnenvering, latex) dat het beste aansluit bij de behoeften en voorkeuren van jouw baby.
  • Anti-allergene eigenschappen: Overweeg een babymatras met anti-allergene eigenschappen als jouw baby gevoelig is voor allergieën.

Onze SleepySafe AIR en SleepySafe AIR babymatrassen zijn ontworpen om aan al deze eisen te voldoen, en beloven een goede nachtrust voor jouw kleintje. Zo weet je zeker dat jij kiest voor de beste babymatras voor jouw kleine.

Terug naar begin

Zoeken naar producten

Product is toegevoegd aan uw winkelwagen